Espanyol

Zabaleta, igual que Riera, molt a prop de deixar l'Espanyol

A Paco Herrera se li ha girat feina. El secretari tècnic de l'Espanyol té només sis dies per mirar de solucionar la situació tan crítica en què pot quedar l'equip. A la marxa de Riera al Liverpool s'hi pot afegir també la de Zabaleta a la Juventus. I el Benfica no ha renunciat del tot a fitxar Luis García. Si a això li afegim els lesionats, no és estrany que Tintín Márquez estigui bastant amoïnat.

Actualitzat

Alguna cosa s'ensumaven a Montjuïc quan, en l'últim partit de Lliga, l'afició més jove cridava: "¡¡¡Pablo, quédate, Pablo, quédate!!!" Ara, dos mesos i mig després, els temors de la graderia es poden confirmar. Zabaleta, or a Pequín, s'ha convertit en l'objectiu de més d'un equip, però, sobretot, de la Juventus de Claudio Ranieri. El club italià està disposat a pagar, al comptat, tal com s'especifica en el contracte, la clàusula de rescissió, que puja a vuit milions d'euros. Aquesta quantitat se la repartirien els propietaris del jugador: Daniel Sánchez Llibre i el representant, Marcelo Arguello. Pel que fa a Dani, ja va dir que, si l'operació es fa, ell en cedirà els beneficis al club. A hores d'ara, a l'Espanyol, ja es creu que Zabaleta té un peu fora del club.

I pel que fa a Riera, i encara sense confirmació oficial, té tots els números per jugar al Liverpool la pròxima temporada. Benítez ha apostat fort pel manacorí i està decidit a pagar nou milions d'euros més incentius. Una vegada es pacti la forma de pagament, el jugador ja es podrà considerar un nou "red". Riera no s'haurà d'acomiadar de l'afició perquè ja ho va fer en l'últim partit de Lliga.

I tot i que es va dir que el "cas Luis García" estava tancat, sembla que encara hi pot haver una nova contraoferta del Benfica. L'empat de l'equip de Quique Sánchez Flores amb el modest Rio Ave en la primera jornada de Lliga ha tornat a encendre les alarmes a Da Luz. La setmana es preveu moguda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut