Espanyol

Albert Riera podria tancar aquest dimarts el seu traspàs al Liverpool o a l'Everton

Liverpool o Everton són els destins més possibles d'Albert Riera. El mallorquí, que molts ja veuen fora de l'Espanyol, s'ha entrenat aquest dilluns amb la resta de la plantilla, després de no jugar cap minut en el triomf contra l'Udinese al "Ciutat de Barcelona". El club, però, ja li comença a buscar substitut. Al vestidor blanc-i-blau ja el donen també per perdut. Aquest dimarts es podria tancar el seu traspàs al futbol anglès, segurament, a l'equip entrenat per Rafa Benítez.

Actualitzat

Aquest dilluns al matí era el centre d'atenció a Sant Adrià. Els nens volien un autògraf d'Albert Riera. Diumenge, el gran dia de l'estiu futbolístic, el manacorí se'l va passar assegut a la banqueta. No era qüestió d'assumir riscos, quan el seu traspàs ja sembla un fet. Aquest dilluns, a la gespa, a Riera se'l veia content, conversant amb "Tintín" Márquez i a l'espera de notícies.

El jugador prefereix el Liverpool

Ell, asseguren, vol anar al Liverpool. El club el vendrà a qui pagui més i, ara per ara, l'Everton ha fet la millor oferta. Jugador i club semblen condemnats a entendre's, perquè tot indica que Riera vol marxar i l'Espanyol, que marxi. Dins del vestidor sembla que ja ho donen per fet.

I l'argentí també ha estat l'objectiu dels més joves. Debut a Montjuïc i, en el minut set de joc, un gran gol davant l'Udinese. Millor, impossible, per a un home que reconeix que disfruta al costat de De la Peña. No té mal gust.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut