Handbol

Xavi Pascual confirma que deixa el Barça

L'handbol blaugrana tancarà una etapa de 12 temporades amb la marxa del tècnic barceloní que podria ser rellevat per Antonio Carlos Ortega, l'actual entrenador del Hannover

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Pascual tancarà a final de temporada la seva etapa com a tècnic del Barça. Una etapa de 12 temporades i una cinquantena de títols que s'acabarà es guanyi o no la Lliga de Campions. Pascual tenia contracte fins al 2022, i una opció de renovació si conqueria la tercera Champions amb el club blaugrana, però la voluntat del club de canviar la situació ha fet que arribés a un acord per a la seva marxa. 

El mateix Pascual ha confirmat la notícia aquest dimarts, en la prèvia de la disputa del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions conrtra el Meixkov Brest bielorús: 

"Ahir va sortir la notícia i és veritat que hem arribat a un acord perquè no continuï al club la temporada que ve. Ja vaig parlar amb el president i vam acordar que el millor és fer una roda de premsa quan acabi la temporada"
 

Antonio Carlos Ortega, actual entrenador del Hannover, serà el seu substitut. Tomas Svensson, de segon i porters, també podria aterrar al Palau Blaugrana.

"Pasqui" va accedir al càrrec de primer entrenador blaugrana rellevant Manolo Cadenas l'any 2009. Des d'aleshores, l'afany guanyador del club ha estat desmesurat: 2 Champions, 5 mundials de clubs, 11 Lligues i 10 copes, entre d'altres títols. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut