Futbol

Xavi Hernández arriba a un principi d'acord amb l'Al-Sadd per a les pròximes tres temporades

El capità blaugrana encara no ha firmat cap contracte, però el seu entorn admet un principi d'acord amb el club qatarià

Actualitzat

TV3 ha pogut confirmar, a través del mateix futbolista, que Xavi Hernández ha arribat a un acord amb el club qatarià Al-Sadd per incorporar-s'hi a partir de la pròxima temporada. Al llarg d'aquest dissabte s'ha produït un seguit d'informacions que citaven directament l'entitat. El mànager del club, Abdullah al-Berik, ha publicat una foto al seu compte d'Instagram en la qual Xavi apareix al costat de Muhammed Ghoulam, el seu director esportiu.

Les primeres informacions destacaven que l'Al-Sadd havia "obtingut la firma" del jugador. No obstant això, TV3 ha pogut saber que l'acord, fins a aquest moment, és verbal: "Un principi d'acord entre les parts".

Xavi ha acceptat incorporar-se a l'Al-Sadd a partir d'aquest mateix estiu i per a les pròximes tres temporades. La proposta que ha rebut, a més de l'esportiva com a jugador de futbol professional, inclou el càrrec d'assessor per a l'acadèmia Aspire.

D'aquesta manera, als 35 anys, Xavi Hernández posarà fi a una trajectòria de tota una vida al F. C. Barcelona. És un dels capitans del primer equip i el jugador que ha disputat més partits amb la samarreta blaugrana. Aquest any ha superat la xifra de 1.000 partits com a professional.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut