Fórmula 1

Vettel domina les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina

No hi ha hagut sorpresa en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1, al circuit de Xangai. Sebastian Vettel, el pilot alemany de Red Bull i actual campió del món, ha tornat a ser el més ràpid en les dues tandes cronometrades i ha tornat a demostrar que és el màxim favorit a la victòria en la cursa de diumenge. Només els McLaren de Lewis Hamilton i Jenson Button, segon i tercer, respectivament, semblen disposats a trencar el domini de Vettel en aquest inici de Mundial. En canvi, Fernando Alonso, 12è en la primera sessió, només ha acabat en la 14a posició a la segona per problemes hidràulics en el seu Ferrari, just davant del català Jaume Alguersuari, 15è.

Actualitzat
Red Bull ha tornat a demostrar que segueix un pas al davant de la resta d'escuderies en aquest inici del Mundial de Fórmula 1. Com ja va passar en els dos primers grans premis de la temporada, Sebastien Vettel ha deixat ben clar que al Gran Premi de la Xina serà el màxim favorit a la victòria en la cursa de diumenge. De moment, el pilot alemany ha estat el més ràpid en les dues primeres sessions d'entrenaments lliures que s'han disputat al circuit de Xangai i només els pilots de McLaren semblen capacitats per donar la sorpresa i trencar l'hegemonia de Red Bull.

Vettel ha dominat amb mà de ferro la sessió matinal davant del seu company d'equip Mark Webber i els McLaren de Lewis Hamilton i Jenson Button. Un guió que s'ha repetit en la segona tanda, amb l'única variació de Webber, que amb reglatges de cursa ha baixat de la segona a la desena posició.

Dubtes a Ferrari

Mentre que Red Bull i McLaren segueixen en el bon camí, Ferrari, almenys pel que s'ha vist fins ara, continua generant molts dubtes i es manté lluny de les posicions capdavanteres. En la primera sessió, Fernando Alonso, que ha estat fent proves aerodinàmiques en el nou aleró del davant del seu Ferrari, ha estat dotzè. Però en la segona tanda, les coses encara han anat pitjor per als interessos del pilot asturià. Un problema hidràulic al seu monoplaça l'ha obligat a estar molta estona al box i quan ha pogut rodar s'ha hagut de conformar amb el catorzè millor registre, a més de dos segons del temps de Vettel.

Per la seva banda, Jaume Alguersuari, que a la primera sessió ha deixat el seu lloc a Daniel Ricciardo, tercer pilot de Toro Rosso, ha acabat 15è en la segona darrere del seu company d'equip Sebastien Buemi, 13è.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut