Valdés bat el rècord de partits consecutius imbatut al Camp Nou a la Lliga

Víctor Valdés va superar ahir el rècord de partits imbatut al Camp Nou a la Lliga, en sumar deu duels sense encaixar un gol a l'estadi blaugrana i d'aquesta manera va deixar enrere les marques de dos històrics porters del club català com Andoni Zubizarreta i Amador. L'actual Trofeu Zamora, que ja s'havia convertit en el porter més minuts imbatut en la història del club, ha acumulat una nova gesta al seu compte particular. Després d'aquest plàcid triomf, el Barça té avui jornada de descans i dilluns tornarà als entrenaments per començar a preparar el partit de Champions contra el Milan a San Siro, on els blaugranes es jugaran el liderat del seu grup.

La jornada 31 de la temporada passada va ser l'última ocasió en què Valdés no rebia un gol al coliseu blaugrana en Lliga. Ni l'Osasuna, ni l'Espanyol, ni el Deportivo, ni el Vila-real, ni l'Atlètic, ni el Racing, ni el Sevilla, ni el Mallorca ni ahir el Saragossa han pogut perforar la meta del porter català. Només Amador, en la temporada 1985-86, i Andoni Zubizarreta, en la 86-87 van sumar nou partits imbatuts a la Lliga, una marca que Valdés ha superat en la victòria contra el Saragossa per quatre gols a zero.

Messi no descansa

No hi ha millor descans per a Leo Messi que els gols. Després que la seva possible titularitat fos motiu de debat a Barcelona pel cansament pel viatge amb la selecció argentina, l'astre blaugrana va demostrar contra el Saragossa que el seu únic repòs és precisament el que va entre gol i gol que anota.

Messi no entén de respirs, ni de pauses, encara menys de suplències. Ni tan sols de jornades de reflexió, com la que Espanya va viure ahir en el dia previ a les eleccions generals que es fan aquest diumenge. Messi només comprèn el llenguatge de la pilota i si no, està perdut. Guardiola ho sap i per això el fa jugar sempre.

El tècnic català, que ja havia mostrat un cert enuig amb els mitjans de comunicació per les seves insistents preguntes sobre la titularitat de l'argentí, va demostrar que qualsevol indici de dubte sobre l'estat de forma de Leo té poc futur. Amb el seu gol, a més, l'astre blaugrana suma ja 14 gols al Camp Nou des del començament del campionat de Lliga i es queda a només dos punts del seu millor registre, els 16 gols a casa que va acumular en la temporada 2009-2010. Una marca que superarà sense problemes. I és que els gols són la millor vitamina per al cansament de Messi.