El portuguès, en el partit d'Europa League que van disputar el Manchester United i el Sheriff Tiraspol (Reuters)
Futbol

Una llegenda del Manchester United sentencia Cristiano: "El seu comportament és inacceptable"

El portuguès està en boca de tothom després del mal inici de curs amb l'equip anglès, i a algunes llegendes dels "red devils" se'ls acaba la paciència

Redacció Esport3Actualitzat

La mala temporada de Cristiano Ronaldo al Manchester United no està passant gens desapercebuda a Anglaterra, i algunes llegendes del club anglès comencen a perdre la paciència.

En una entrevista a TalkSport, Wayne Rooney ha valorat l'inici de temporada del portuguès amb els "red devils" i s'ha mostrat molt decebut amb el seu comportament.

"Messi i ell són, sens dubte, dos dels millors jugadors de tots els temps i poden fer el que vulguin, però crec que les coses que ha fet ell des de l'inici de temporada són inacceptables per al Manchester United. És una distracció que un equip en plena reconstrucció no necessita."

Rooney confia en Ten Hag

Tot i això, la llegenda dels diables vermells s'ha mostrat optimista amb l'equip, i ha assegurat que dona suport "al cent per cent" al projecte de Ten Hag al capdavant del Manchester United.

"Ho està fent molt bé. Ha fet una gran feina des que ha arribat i, per primera vegada en dos o tres anys, començo a veure un Manchester United reconeixible."

Anar al contingut