Un Madrid contundent de cara a la porteria goleja el Rayo Vallecano al Bernabéu (6-2)

El Reial Madrid ha derrotat amb claredat el Rayo Vallecano (6-2) en un partit en què els de Mourinho, a manca de joc brillant, han mostrat una gran contundència de cara a la porteria per sumar un triomf després de dues punxades consecutives (derrota al camp del Llevant i empat a Santander). Els vallecans han posat la por al cos al rival ciutadà en el primer minut de joc, amb un sorprenent gol de Michu -l'asturià ha fet les dues dianes del seu equip-, però els madridistes han demostrat la seva capacitat ofensiva i, tot i jugar amb deu homes per l'expulsió de Di María durant els últims 35 minuts de joc, han acabat golejant, amb tres gols de Cristiano Ronaldo, un d'Higuaín, un de Benzema i un del defensa Varane, gràcies a contraatacs i accions a pilota parada.

El Rayo ha sortit sense complexos al Santiago Bernabéu i ha obtingut un premi molt aviat, concretament en el primer minut de joc. Michu ha aprofitat un refús de Casillas després d'un xut llunyà de Tamudo i ha posat la por al cos als madridistes, que després de les dues punxades en els últims partits de Lliga -la derrota davant el Llevant i l'empat sense gols a Santander-, han vist aparèixer els fantasmes d'un inici de temporada irregular amb el prematur 0-1 al marcador.

Els de Mourinho no eren capaços de trenar jugades ofensives i el tècnic portuguès no ha volgut esperar al descans per fer variacions. Ha rectificat respecte a la seva decisió inicial i ha fet entrar Özil en substitució de Lass Diarra. El canvi ha donat més profunditat a l'atac blanc i ha complicat les coses al Rayo, que s'ha vist desbordat. Els locals no han trobat el bon joc, però amb un contraatac i una jugada d'estratègia a pilota parada, han fet valer la seva major qualitat i han capgirat el marcador abans del descans. El primer l'ha fet Ronaldo amb una escapada per l'esquerra en què el seu xut, ras, ha passat per sota les cames del porter Dani. El segon, ja en l'afegit del primer temps, ha arribat a pilota parada i l'ha fet Higuaín després d'una deixada de cap de Sergio Ramos.

Amb deu, el Madrid sentencia

Els de Mourinho han sortit amb ganes de sentenciar a la segona part i ben aviat, al 50, en una nova acció fulminant a la contra, Kaká ha rebut una entrada de Movilla a dins l'àrea, que ha fet penal. Cristiano, des dels onze metres, ha fet el segon en el seu compte particular per posar el 3-1. Quan semblava que tot estava decidit, però, Michu ha tornat a marcar per posar-hi emoció. Era el minut 54 i només dos minuts més tard, Ángel di María ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb deu homes.

De tota manera, no han saltat les alarmes d'un Madrid còmode al contraatac a qui el fet de jugar amb deu jugadors amb avantatge en el marcador no li ha resultat especialment problemàtic. De fet, en un córner, novament, doncs, a pilota parada, el francès Varane ha fet el quart i ha matat qualsevol possibilitat de reacció del Rayo. Benzema ha tancat el compte golejador madridista marcant a passada d'Özil. Cristiano Ronaldo, amb un altre penal, aquesta vegada comès sobre el porter Dani sobre el mateix portuguès, ha completat el seu "hat-trick" i ha tancat el compte madridista.