Un Joventut inconstant cau derrotat a Bursa
Un Joventut inconstant cau derrotat a Bursa (@Penya1930)

Un Joventut inconstant cau derrotat a Bursa (81-72)

Només Tomic i Guy se salven d'un mal partit davant d'un rival molt més intens

Jordi RobirosaActualitzat

El Joventut ha fet la sensació que sortia a la pista amb ganes de rescabalar-se de la mala segona meitat que el va condemnar a Madrid a un resultat excessiu diumenge passat. D'aquesta manera, amb un Tomic imperial, els badalonins s'han avançat per cinc punts de diferència (17-22) després d'un triple de Jarrod Jones. Les coses semblava que anaven bé.

Però ha estat fer seure Tomic a la banqueta i començar el desgavell: pèrdua absoluta del rebot defensiu -fins a dotze d'ofensius n'ha capturat el Bursaspor en la primera meitat- i festival d'Onuralp Bitim, que ha anotat 15 punts en aquests primers 20 minuts. Els turcs han arribat a tenir 13 punts de diferència que han estat 9 al descans (48-39).

La segona meitat ha començat amb mals averanys. Pèrdues de pilota i manques de concentració han permès al Bursaspor agafar un màxim avantatge de 14 punts (55-41) que no feia preveure res de bo. Però, a partir d'aquest moment, els de Carles Duran han ajustat la defensa, han protegit el rebot i ha aparegut la mà prodigiosa de Kyle Guy per, amb un parcial de 6 a 21, tombar el partit fins al 61-62.

Però, en els darrers cinc minuts, el Joventut ha desaparegut de la pista i, empès pel seu públic, el Bursa ha fet un parcial de 13 a 2 que ja ha estat insalvable per als badalonins. Al final, 81 a 72, un marcador que fa mal perquè pot complicar l'average. És veritat que una derrota aquí es pot suportar, però el que preocupa són aquestes baixades de tensió. I és que, francament, el Bursaspor no és, ni de lluny, millor equip que el Joventut