Totti celebra el gol que li ha donat la victòria a la Roma. (Foto: Reuters)

Un gol de Totti sentencia el Reial Madrid en el seu segon partit de la pretemporada

El Madrid ha perdut per 0 a 1 contra la Roma en el segon partit de la pretemporada, jugat aquesta matinada a Dallas. Totti ha estat l'autor de l'únic gol, en el minut 58. És la segona derrota del conjunt d'Ancelotti, que ha estrenat la segona equipació, de color fúcsia.

El Madrid ha perdut per 0 a 1 contra la Roma en el segon partit de la pretemporada, jugat aquesta matinada a Dallas. Totti ha estat l'autor de l'únic gol, en el minut 58. És la segona derrota del conjunt d'Ancelotti (va perdre el primer partit del torneig als penals contra l'Inter), que ha estrenat la segona equipació, de color fúcsia. Amb aquesta derrota el conjunt madridista es queda sense opcions de revalidar el títol de la Guinness International Champions Cup. Ronaldo s'ha quedat a la banqueta i continua amb la seva preparació.

El partit va haver de ser suspès durant uns minuts per invasió de camp d'unes 30 persones. El Reial Madrid jugarà el pròxim partit al Michigan Stadium, contra el Manchester United, dins el mateix torneig amistós internacional.