Futbol

Un ferit greu i nou lleus en el llançament d'un paquet bomba al derbi Torí-Juventus

L'artefacte ha estat llançat des del sector dels aficionats de la Juventus i ha fet saltar trossos de seients que han impactat contra els del Torí

Actualitzat

Deu ferits, entre els quals n'hi ha un en estat greu, han estat els atesos a la zona de l'estadi Olímpic ocupada pels seguidors del Torí a conseqüència dels efectes d'un artefacte que ha estat descrit com a "carta-bomba", llançada per seguidors de la Juventus, durant la disputa, aquest diumenge, del derbi torinès de la sèrie A italiana. Els ferits, segons informen els mitjans d'informació italians, són tots del Torí, que se situaven en l'anomenat fons "Primavera" i han rebut impactes de trossos de seients després de l'explosió.

Dels ferits, segons han informat els carabiners, vuit han estat diagnosticats amb l'anomenat "codi verd" (fora de perill). Han estat tractats en un hospital i donats d'alta aviat. Els altres dos han estat descrits amb el "codi vermell" (en perill), si bé passades les hores només un d'ells presenta una certa gravetat i roman ingressat.

Ja en les hores prèvies, s'havien produït incidents entre les dues aficions, tant a la ciutat com als voltants de l'estadi Olímpic, el camp del Torino. Fins i tot, a l'arribada a l'estadi, a l'autobús de l'equip juventí se li ha trencat un vidre pel llançament de pedres i ous per part dels seguidors del l'equip local.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut