Txiki Begiristain, secretari tècnic del Manchester City
Futbol internacional

Txiki Begiristain: "A Messi se'l veu feliç al Barça i no el veig en un altre lloc"

El secretari tècnic del Manchester City admet que els aficionats blaugrana no han d'estar nerviosos pel futur del crac argentí i avala el fitxatge d'Ernesto Valverde com a nou entrenador

Actualitzat

El secretari tècnic del Manchester City i exdirector esportiu del FC Barcelona, Txiki Begiristain, ha assegurat que "no veu" Leo Messi en un altre lloc que no sigui el club blaugrana i ha avalat el fitxatge d'Ernesto Valverde com a tècnic del conjunt blaugrana.

Begiristain, que ha participat en el Johan Cruyff Memorial, un torneig benèfic a favor de la Fundació Johan Cruyff al Club de Golf Montanyà, no considera que els seguidors barcelonistes hagin d'estar nerviosos pel futur de l'astre argentí. "Com hem dit altres vegades, Messi anirà on vulgui jugar. Se'l veu feliç aquí i no el veig en un altre lloc", ha insistit Begiristain sobre el futur de l'argentí, que encara no ha renovat el seu contracte amb el Barça, malgrat que des de la entitat blaugrana es llancen missatges de tranquil·litat.
  
El secretari tècnic dels "citizen" ha admès que li encanta el fitxatge de Valverde pel Barça. "Crec que s'ho mereix. Per la carrera que porta com a entrenador és dels que més es mereixen estar ara mateix al Barça", ha insistit. A més, considera que amb Valverde es preservarà l'estil Barça, ja que creu que el tècnic basc en representa una bona continuïtat. "És un entrenador atrevit i dinàmic. La transició la fa bé, juga des del darrere i compleix perfectament amb el perfil del Barça", ha insistit.
  
Per acabar, Begiristain també ha aprofitat per felicitar el Girona, club amb el qual el Manchester City té un acord de col·laboració, pel seu ascens a la Primera Divisió. "Cal felicitar el Girona perquè ha fet una cosa increïble, han fet una gran temporada i finalment estan a Primera. Els ajudarem en el que puguem", ha comentat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut