Touré Yaya s'ha entrenat amb normalitat abans de viatjar a Madrid (Reuters)
Lliga de Campions

Touré Yaya es recupera d'una lesió muscular i viatja amb l'expedició del Manchester City a Madrid

El migcampista africà s'ha entrenat amb normalitat amb els companys a la ciutat esportiva del club anglès i podria ser titular després de lesionar-se el 23 d'abril

Actualitzat

El migcampista ivorià Touré Yaya ha viatjat finalment aquest dimarts a Madrid amb l'expedició del Manchester City i podria jugar el partit de tornada de semifinals de Lliga de Campions contra el Reial Madrid al Bernabéu.
   
El club anglès, que havia assegurat aquest matí que Touré, de 32 anys, no s'havia desplaçat a la capital d'Espanya, ha publicat una sèrie d'imatges del futbolista amb la resta dels companys a l'aeroport de Manchester abans d'agafar l'avió cap a Madrid.
   
L'africà, ja recuperat de la lesió muscular que es va fer el 23 d'abril en la golejada (4-0) sobre l'Stoke, s'ha entrenat a la City Football Academy (CFA), la ciutat esportiva del club, amb normalitat i podria ser titular dimecres.
 
Les úniques absències destacades en l'expedició del City són les del migcampista canari David Silva, que es va lesionar en el partit d'anada, i la del francès Samir Nasri, que no s'ha inscrit en la competició.

Anar al contingut