Aquesta és la foto que Sergio Ramos ha penjat al seu perfil de Twitter
Reial Madrid

Sergio Ramos penja una foto al Twitter del seu gol anul·lat a Valladolid on apareix la mosca d'Esport3

Sergio Ramos ha penjat una fotografia al seu perfil de Twitter del gol que li han anul·lat de forma incorrecta al camp del Valladolid. La curiositat de la imatge capturada pel central del Reial Madrid és que de fons apareix la mosca del canal Esport3. En la mateixa instantània Ramos ha afegit aquest comentari: "Contents per la victòria davant el Valladolid. Una pena no poder dedicar el gol legal al meu vell, que és el seu aniversari".

Actualitzat
Sergio Ramos ha penjat una fotografia al seu perfil de Twitter del gol que li han anul·lat de forma incorrecta al camp del Valladolid. La curiositat de la imatge capturada pel central del Reial Madrid és que de fons apareix la mosca del canal Esport3. En la mateixa instantània Ramos ha afegit aquest comentari: "Contents per la victòria davant el Valladolid. Una pena no poder dedicar el gol legal al meu vell que és el seu aniversari".

El central del Reial Madrid s'ha queixat a la zona mixta de l'arbitratge de Pérez Montero. "El meu gol era legal. Aquestes coses et fan enfadar. Aconsegueixes els tres punts però si el resultat hagués estat un altre, la meva opinió seria una altra perquè en més d'un partit ens vénen perjudicant. Ja és hora que s'equivoquin per bé", ha assegurat. "Tot i que la distància de punts sigui prou àmplia amb el líder, qualsevol ensopegada ho faria impossible i no ens agradaria que fos per errors de col·legiats en comptes dels nostres", ha afegit el segon capità madridista.
Anar al contingut