Espanyol

Sergio García i l'Espanyol ultimen els detalls pel retorn del davanter al club

El davanter hauria acceptat una important rebaixa del seu salari per posar fi a la seva aventura qatariana i tornar a Catalunya

Actualitzat

L'Espanyol té molt avançat un acord amb Sergio García. El davanter vol tornar al club i per això està disposat a rescindir el contracte que el vincula a l'Al-Rayyan. García, de 33 anys, que va lluir 5 temporades la samarreta blanc-i-blava abans de marxar al Qatar, arribant a ser capità de l'equip, fa dos dies que és a Barcelona. 

El club té poc marge de maniobra econòmica a l'espera de tancar la possible sortida de Felipe Caicedo. Hi ha, però, una escletxa que faria factible l'operació. La sortida de De Michelis al Màlaga va augmentar una mica més la xifra que l'Espanyol pot fer servir per fitxar jugadors sense traspassar el límit salarial.

Sergio García, per la seva banda, hauria acceptat una important rebaixa de les seves pretensions salarials aquest any en un contracte que el lligaria a l'Espanyol el que queda d'aquesta temporada i la vinent. Seria precisament la temporada 2017-18 quan el club compensaria el davanter per la renuncia econòmica que faria ara.

Tot i que a hores d'ara l'arribada de García seria independent de la sortida de Caicedo, també pot suposar un missatge clar per al davanter equatorià que les seves opcions de jugar es veuran molt reduïdes. Un missatge que podria accelerar la seva marxa.

Els terminis per fer pública l'operació no són gaire llargs. El 31 de gener es tanca el mercat de fitxatges de l'hivern, i García encara ha de desvincular-se de l'Al-Rayyan, perdonant la segona part de la fitxa que li quedaria per cobrar.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut