Espanyol

Quique Sánchez Flores: "Caicedo va venir per ser jugador franquícia, però ara l'equip no gira al voltant d'ell"

El tècnic perico afronta el partit de diumenge contra el Sevilla conscient del perill que comporta el segon classificat de la Lliga. Respecte a Caicedo, Quique Sánchez Flores assegura que no està preocupat per la situació.

Actualitzat

El tècnic de l'RCD Espanyol, Quique Sánchez Flores, afronta un dels partits més complicats de la temporada, aquest diumenge contra el Sevilla. La no inclusió de Felipe Caicedo en la convocatòria, després de la reunió del representant del jugador amb el club, ha fet bullir l'olla abans del partit. 

"Caicedo va venir per ser jugador franquícia però ara l'equip no gira al voltant d'ell", ha explicat el tècnic en roda de premsa. Quique Sánchez Flores, que no s'ha volgut estendre molt sobre la situació. L'entrenador, a més, ha assegurat que no està gens preocupat: "la situació amb Felipe la tenim claríssima i hem parlat amb el jugador. El més important és que tots estem en la mateixa sintonia".

"Els jugadors són els jugadors i les seves circumstàncies. Caicedo va venir per ser un jugador franquícia, perquè tot l'equip girés al seu voltant, però això ha canviat i l'equip va en una altra direcció", ha afegit Quique Sánchez Flores, que confessa "la meva intuició em diu que els jugadors volen ser feliços i trobar el seu lloc i jugar, a partir d'aquí no depèn de mi la decisió".

El Sevilla, un rival complicat

Sobre el rival, Sánchez Flores, ha explicat que "és un equip imprevisible des del moment en què planteja dos sistemes diferents i els pot canviar en el mateix partit, de manera que aconsegueix desorganitzar els contraris". El preparador blanc-i-blau ha aclarit, de totes maneres, que més enllà del dibuix tàctic que facin servir els andalusos, el seu equip mantindrà la mateixa filosofia de sempre. "No variarà on exercim la nostra defensa, però si la manera en què ho fem. A més, ells tenen una gran llibertat d'atac", ha dit.

Quique Sánchez Flores ha augurat que aquesta trobada marcarà el nivell competitiu de l'Espanyol, ja que "el Sevilla té gen guanyador". Per aconseguir això, ha explicat l'entrenador, és necessària una estructura de club sòlida, des dels despatxos fins la banqueta. "Això no es fa en poc temps", ha apuntat.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut