Espanyol

Felipe Caicedo queda fora de la convocatòria de l'Espanyol contra el Sevilla

La principal novetat és la presència de Rubén Duarte, que substitueix Víctor Sánchez, que no s'ha recuperat per al compromís de Lliga davant el conjunt sevillista

Actualitzat

Felipe Caicedo ha quedat fora de la convocatòria per jugar contra el Sevilla aquest diumenge (a les 16.15). El jugador blanc-i-blau ha participat amb normalitat en l'entrenament d'aquest dissabte a la Ciutat Esportiva, però finalment Quique Sánchez Flores ha decidit no comptar amb ell. 

Paco Duran, el representant de l'uruguaià, es va reunir aquest divendres amb la direcció de l'Espanyol, però segons va comunicar el director esportiu Jordi Lartín als mitjans, el club no ha rebut cap oferta ferma per fitxar el jugador. 

Ni Víctor Sánchez ni Leo Baptistao han participat en l'entrenament d'aquest matí, i Javi López s'ha quedat al gimnàs. Cap dels tres ha entrat en la llista de convocats per jugar contra el Sevilla. 

La llista dels 19 jugadors: Roberto, Diego López, R. Duarte, Víctor Álvarez, O. Duarte, Gerard, Salva S., Reyes, Jurado, David López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Álvaro Vázquez, Diego Reyes, Marc Roca, Aarón, Melendo i Marc Navarro.

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut