Cole Palmer, celebrant un dels 4 gols que li ha marcat a l'Everton (Reuters)
Futbol

Sense lloc per destacar al Manchester City, ja porta tants gols com Haaland

Cole Palmer, l'estrella del Chelsea, marca 4 gols a l'Everton i es confirma com la gran revelació de la temporada a la Premier League

Redacció Esport3Actualitzat

No va començar malament la temporada per a Cole Palmer, jove valor del planter del Manchester City: un gol seu va evitar que la Supercopa d'Europa anés cap a Sevilla i va possibilitar que els de Pep Guardiola la guanyessin a la tanda de penals. Però poc després, el jove jugador anglès va decidir acceptar una oferta del Chelsea, que volia donar-li un protagonisme que al City difícilment tindria. 

O potser sí, vist el rendiment que ha ofert durant la temporada. Aquest dilluns, en la golejada contra l'Everton (6-0) se n'ha vist un dels moments més impressionants: hat-trick en 14 minuts i pòquer després d'afegir un penal transformat. Amb aquests 4 arriba als 20 gols aquesta temporada i encalça el seu excompany Erling Haaland al capdavant de la classificació de golejadors de la Premier.

Un penal, per cert, que ha originat una certa picabaralla perquè diversos jugadors el volien tirar. Palmer, el designat inicialment per fer-ho ha acabat llançant-lo tot i la contrarietat de Nico Jackson, que entenia que l'ex del City ja havia marcat prou gols. 

Amb 21 anys, Palmer no només porta 20 gols sinó que també suma 9 assistències. Tot i els 40 milions d'euros que van rebre per ell, al City més d'un es deu estar penedint d'haver-lo deixat escapar.   

Anar al contingut