Barça

Sandro Rosell assegura des de Dubai que Tito Vilanova tornarà a la feina d'aquí 15 o 20 dies

Sandro Rosell, president del Barça, ha assegurat, en un cicle de conferències que s'està fent a Dubai, que "Tito Vilanova tornarà a la feina d'aquí a 15 o 20 dies", però ha recordat que, ara mateix, el més important és la seva salut. "Haurà d'anar alguns dies a l'hospital i descansar. Barrejarà la feina amb el tractament. El més important és la seva salut. En aquest moment, el futbol és una cosa secundària", ha assegurat el màxim mandatari blaugrana.

Actualitzat
Sandro Rosell, president del Barça, ha assegurat a un cicle de conferències que s'està fent a Dubai que "Tito Vilanova tornarà a la feina en 15 o 20 dies" pero ha recordat que, ara mateix, el més important és la seva salut. "Haurà d'anar alguns dies a l'hospital i descansar. Barrejarà la feina amb el tractament. El més important és la seva salut. En aquest moment, el futbol és una cosa secundària", ha assegurat el màxim mandatari blaugrana.

En la seva intervenció, Rosell ha destacat l'aspecte ètic del club blaugrana i els valors que l'entitat intenta inculcar als futbolistes, des del planter fins als grans. A més, Rosell ha defensat les renovacions dels jugadors més veterans de la plantilla, com Xavi o Puyol. "Estan entre els millors del Barça i d'Espanya. Són importants per a la societat, perquè suposen un exemple per als joves. Vull que en un futur segueixin lligats al club", ha afirmat.

Rosell també ha destacat el compromís de jugadors com Mascherano o Cesc, que van decidir fitxar pel Barça cobrant menys del que estaven ingressant en els seus anteriors clubs per poder jugar de blaugranes i ha insistit que no s'ha de barrejar esport i política. "Cal mantenir-se allunyat de la política. És clar que cadascú pot tenir la seva pròpia opinió. Però no els diem què fer o no fer, això ja ho saben", ha admès.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut