Serena Williams durant un moment del partit (Reuters)
Tenis

Sancionen Serena Williams i Viktor Troicki amb una multa de 10.000 dòlars per mala conducta a Wimbledon

El serbi Victor Troicki i la nord-americana Serena Williams han estat sancionats amb 10.000 dòlars de multa cadascun pel torneig de Wimbledon per la seva mala conducta

Actualitzat

La mala conducta de Viktor Troicki amb un jutge de cadira i el colpeig violent amb la raqueta per part de Serena Williams els ha valgut una multa de 10.000 dòlars (gairebé 9.000 euros) a cadascun dels dos. Troicki va perdre els nervis al final del partit amb Albert Ramos quan el jutge de cadira italià Damiano Torella va revocar una decisió del línia a un servei de l'espanyol. "Ets el pitjor àrbitre del món. Ets molt dolent", va cridar Troicki, que va afegir: "Ets horrible. Saps què has fet? Ets el pitjor, un idiota".

Serena, per la seva banda, va colpejar la seva raqueta diverses vegades mentre estava asseguda després de perdre el primer set amb Christina McHale i la va acabar tirant al fossar dels fotògrafs. La multa més important que ha rebut un tenista ha estat per a la britànica Heather Watson, amb 12.000 dòlars després de llançar la seva raqueta al públic. L'australià Nick Kyrgios també ha deixat marca a Wimbledon. El torneig l'ha sancionat amb 6.500 dòlars per obscè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut