NBA

Rudy diu que prepararà la pretemporada amb el Portland Trail Blazers

L'aler Rudy Fernández s'ha reafirmat avui com a jugador del Portland Trail Blazers en afirmar que espera "preparar la pretemporada" amb el seu equip, malgrat els rumors que apunten que marxarà del club d'Oregon abans que comenci la temporada. "Estic agraït de poder seguir a l'NBA i competir amb els millors jugadors del món", ha afirmat Rudy en declaracions a la premsa. Rudy ha participat avui com a ambaixador de l'ONG Plan en un acte de la campanya a favor del dret a l'educació de les nenes als països en vies de desenvolupament, "Per ser nenes", i ha afirmat que l'"únic fitxatge" que és clar és el seu per aquesta organització no governamental.

Actualitzat
L'exjugador del Joventut de Badalona va confessar aquest estiu el seu desig de deixar el Portland Blazers a través del seu agent, Andy Miller, que va afirmar en referència amb Rudy: "Amb tota franquesa, la impressió que ara mateix tinc és que està perdent l'interès a jugar a l'NBA i que preferiria tornar a Europa".

L'NBA el va sancionar amb una multa de 25.000 dòlars. Rudy té contracte per dues temporades més i està descontent per no disposar de més minuts a la pista (en va jugar una mitjana de 23,2 per partit).

Els Knicks de Nova York i els Bulls de Chicago són les franquícies de l'NBA més ben col·locades per incorporar a les seves files el mallorquí, per qui també ha mostrat un interès moderat el Regal Barça.
Anar al contingut