MotoGP

Rossi sortirà primer en el GP d'Holanda per davant d'un sorprenent Pedrosa i Jorge Lorenzo

Valentino Rossi continua disparat en la frenètica lluita que manté amb Jorge Lorenzo i Casey Stoner pel lideratge del Mundial de MotoGP. L'italià ha aconseguit la "pole" -segona de la temporada- en el GP d'Holanda, des d'on intentarà agafar avantatge en la general. Al duel entre tots tres pilots -l'espanyol ha estat tercer i l'australià quart- s'hi ha afegit un combatiu Dani Pedrosa. El pilot de Castellar ha seguit l'estela de Rossi en les dues últimes voltes i intentarà iniciar la seva reacció de cara al campionat en un traçat molt exigent.

Actualitzat
Ja hi són tots els convidats

Alegria de Valentino Rossi, que s'ha anotat la "pole position" davant de Dani Pedrosa. El pilot català ha tret molt profit de fer la volta a roda de l'italià quan Rossi ha marcat el millor temps. Força recuperat, Pedrosa tindrà al seu costat a la primera fila Jorge Lorenzo, que anava en el camí de marcar la "pole position", però a l'últim parcial ha perdut temps. Casey Stoner ha acabat quart després d'una sessió complicada. Ha controlat la moto en una relliscada molt violenta i després s'ha queixat de Loris Capirossi, que rodava més lent i l'ha entorpit. El mateix li ha passat a Alex de Angelis. Elias sortirà de la cinquena fila, i Gibernau, de la sisena.

Igualtat màxima en 125 cc


La victòria en el vuitè de litre es vendrà caríssima. Després de la sessió qualificatòria d'aquest divendres, només un segon separa els 14 primers pilots, per la qual cosa es preveu un GP d'Holanda disputadíssim. De moment, Sandro Cortese s'ha apuntat la "pole position" en pispar-li el millor registre a Julián Simón a l'últim instant. L'alemany sortirà primer per davant de l'espanyol, amb Nico Terol tercer i Stefan Bradl quart. Pol Espargaró haurà de remuntar des de la vuitena plaça, mentre que Marc Márquez ho haurà de fer des de la desena. Joan Olivé ha estat onzè.

Barberà, el més ràpid als 250

En el dos i mig, Héctor Barberá ha aconseguit la segona "pole" de la temporada i ha superat Aoyama, Bautista i Simoncelli. Just darrere el campió italià hi ha Aleix Espargaró, que corre en lloc del lesionat Nemeth. El català s'ha classificat en un meritori cinquè lloc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut