Barça

Rosell no descarta fitxar Neymar si els caçatalents del club ho consideren oportú

El president del Barça, Sandro Rosell, ha declarat en una entrevista feta durant la seva visita a Israel que "Neymar, com qualsevol altre jugador que sigui interessant per als 'scouters' del club, pot acabar reforçant l'equip".

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, ha declarat en una entrevista feta durant la seva visita a Israel que "Neymar, com qualsevol altre jugador que sigui interessant per als 'scouters' del club, pot acabar reforçant l'equip".

A l'entrevista, emesa en una televisió portuguesa, el president blaugrana no ha descartat fitxar el brasiler tot assenyalant que el Barça "està disposat a buscar a fora el que no tingui a casa". Rosell també ha parlat dels cicles: "Diuen que els cicles són de tres anys. En portem quatre claríssims i el cinquè ja ho veurem, però pinta bé. Ja s'ha trencat el cicle de tres anys amb aquest equip". Pel dirigent barcelonista, "hi haurà una baixada", però la missió del club serà fer que "duri poc i es noti menys". Tot i assumir la parcialitat de la seva opinió, Rosell ha considerat que el Barça és "el millor equip de la història".



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut