Rómulo es perd el que resta de temporada (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

Rómulo Alves s'estarà sis mesos de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret

El jugador brasiler del Barça Lassa de futbol sala serà operat el proper divendres 3 de febrer de la greu lesió que es va fer durant el Portugal-Rússia

Actualitzat

Les proves mèdiques que se li han fet a Rómulo Alves han confirmat els pitjors pronòstics. El jugador brasiler del Barça Lassa de futbol sala un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. Divendres 3 de febrer se sotmetrà a una intervenció quirúrgica, a càrrec del doctor Joan Carles Monllau, per reparar la lesió que es va fer durant un Portugal-Rússia.

Segons han confirmat els serveis mèdics del club blaugrana en un comunicat, el temps estimat de baixa no serà inferior als sis mesos. Per tant, Rómulol, el fitxatge estrella de la secció, diu adeu a la temporada.

La lesió de Rómulo és la tercera lesió de llarga durada que afecta l'equip blaugrana aquesta temporada, després de la de Sergio Lozano i la de Bateria. Lozano també es va trencar el lligament encreuat anterior jugant el Mundial de Colòmbia amb la selecció espanyola, el passat mes de setembre, i no podrà jugar fins al tram final de la temporada. Pel que fa a Bateria, només ha disputat dos partits de lliga, fins ara, a causa d'una condropatia al genoll esquerre, que es troba en la fase final de recuperació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut