Futbol internacional

Roman Abramóvitx anuncia a la plantilla del Chelsea que l'entrenador escollit per substituir Mourinho és Guus Hiddink

El tècnic holandès, que ja va dirigir els "blues" entre el febrer i el juny del 2009, ha arribat avui, divendres, a Londres per començar a negociar amb el club anglès

Pau RodríguezActualitzat

Roman Abramóvitx s'ha reunit aquest divendres amb els integrants de la primera plantilla del Chelsea per comunicar-los que l'entrenador escollit per substituir José Mourinho és l'holandès Guus Hiddink, segons ha avançat l'agència de notícies EFE. A més, el propietari rus dels "blues" ha explicat que la destitució del tècnic portuguès es deu a "la crisi de l'equip a la Premier", on és el setzè classificat a tan sols un punt del descens.

Hiddink ha arribat aquest divendres a Londres per començar a negociar el contracte que l'unirà amb el Chelsea fins a final de temporada. L'holandès ja va dirigir els "blues" entre febrer i juny de 2009, amb qui va guanyar la FA Cup. Fins que el nou tècnic no arribi a un acord amb el club londinenc, els encarregats de dirigir l'equip seran Steve Holland i Eddie Newton. La primera prova: aquest dissabte contra el Sunderland, un rival directe.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut