Futbol Internacional

José Mourinho: "Els meus jugadors m'han traït; ara mateix no es poden considerar estrelles o superestrelles"

El tècnic portuguès va assegurar després de la derrota del Chelsea contra el Leicester que "no m'espanten els grans reptes. Vull continuar i espero que el senyor Abrahamovic i la directiva vulguin que em quedi"

Pau RodríguezActualitzat

L'entrenador del Chelsea, José Mourinho, va acusar en la roda de premsa posterior a la derrota dels "blues" contra el Leicester que "els meus jugadors m'han traït". El tècnic portuguès va explicar que "vam estar treballant durant quatre dies per aquest partit, vaig identificar els punts forts del Leicester i en dues de les quatre situacions on vaig explicar als meus jugadors que són més perillosos, ens van marcar els seus gols".

Després de 16 jornades, el Chelsea només suma 15 punts i, amb nou derrotes, està a dues places de la zona de descens. Tot i aquesta complicada situació, Mourinho va assegurar que vol continuar a la banqueta londinenca. "L'únic que puc dir és que vull continuar. No tinc cap dubte i ja em coneixeu molt bé, no m'espanten els grans reptes. Espero que el senyor Abrahamovic i la directiva vulguin que em quedi", va reconèixer l'entrenador portuguès.

El tècnic també va assegurar que els seus jugadors "no es poden considerar estrelles i superestrelles". Respecte els dos propers rivals del Chelsea, el Sunderland i el Watford, Mourinho va afirmar que "estem al mateix nivell". A més, el portuguès va evitar parlar sobre possibles reforços al mercat d'hivern, assegurant que "no és just dir que els nostres jugadors són dolents", i va reclamar que "els que no estan jugant bé han de fer el que calgui per aconseguir bons resultats d'una manera humil".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut