Bàsquet

Ricky Rubio estudia les opcions que té per a la temporada vinent

L'elecció al "draft" com a número 5 no assegura el salt immediat de Ricky Rubio a l'NBA. Pel base català, els Minnesota Timberwolves no són, ara mateix, la millor opció, i altres franquícies, com els New York Knicks, no descarten fer un esforç per incorporar-lo. El futur de Ricky és incert. La clàusula que el lliga al DKV Joventut és una trava important i, fins i tot, podria seguir al club verd-i-negre.

Actualitzat
Minneapolis espera Ricky Rubio, però el base del Masnou no sembla que se senti gaire atret per l'opció de jugar en una ciutat de la qual no coneix pràcticament res. Els Timberwolves no es compten entre els grans equips de l'NBA. Fa cinc anys que no juguen els "play-offs" i Ricky vol, per damunt de tot, jugar en un equip guanyador. De moment, a Minnesota ja s'han fet a la idea que aquest novembre no tindran Ricky. El cas és que Minnesota va seleccionar un altre base en el "draft". Es diu Jonny Flynn, i ja l'han presentat oficialment.

Els Knicks de Nova York són l'únic equip que han reconegut públicament el seu interès per Rubio. Les negociacions ja estan en marxa. L'altra opció per a Ricky és continuar a l'ACB. El DKV Joventut seria la pimera opció, i l'equip badaloní està disposat a acceptar el base sempre que retiri la demanda que ha interposat contra el club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut