Ricky Rubio es perdrà el que queda de temporada a l'NBA (EFE/ David Maxwell)
NBA

Ricky Rubio, en el mercat de fitxatges tot i estar lesionat

Els Cavaliers valoren una possible sortida del base del Masnou

Els Cleveland Cavaliers són una de les sensacions de la temporada i lluiten per una posició de playoff dins de la Conferència Est. Actualment, l'equip d'Ohio navega en sisena posició amb un balanç de 24 victòries i 18 derrotes amb una base de jugadors joves que tenen ganes de demostrar que no cal una superestrella a l'equip per competir.

Per seguir en aquesta bona dinàmica, els directius dels Cavs estan a l'expectativa d'un possible traspàs per reforçar les posicions exteriors de la pista, on tenen les baixes de llarga durada de Rubio i Collin Sexton.

Aquestes dues baixes fan molt mal als Cavs perquè a principi de temporada eren del seu base titular i Ricky Rubio de sisè home. Després de la baixa de Ricky va arribar a l'equip Rajon Rondo, procedent dels Lakers, però el seu nivell no és suficient segons la cúpula dels Cavaliers.

Shams Charania, un dels periodistes amb més renom a l'NBA, va anunciar que Rubio podria entrar en algun intercanvi incloent-hi alguna ronda del draft.

Rubio serà agent lliure quan acabi aquesta temporada i això pot ser un incentiu més per als equips, ja que es podria negociar un nou contracte amb condicions favorables per a les dues parts. Com a possibles destins de Rubio sonen Filadèlfia o Indiana.

Aquestes dues franquícies apareixen per dues raons ben diferents. Filadèlfia apareix pel cas Ben Simmons: el base australià no ha jugat ni un partit aquesta temporada quan a la pretemporada es va negar a tornar a jugar amb els Sixers, encara no hi ha cap equip que hagi llançat una ofensiva per ell. El cas d'Indiana Pacers és un tema de reconstrucció d'equip. Caris LeVert podria interessar als Cavaliers per oferir més variants en atac des del perfil exterior de la pista.

Tots aquests rumors de fitxatges i més hauran de solucionar-se abans del 10 de febrer, que es tanca la finestra de traspassos a l'NBA. Ricky Rubio no tornarà a jugar aquesta temporada, però qui sap si ja hem vist el seu últim partit amb el granat dels Cleveland Cavaliers.

El base del Masnou estarà pendent dels moviments del mercat; tot i que no depenen d'ell, quan entri a l'agència lliure podria buscar lloc en alguna plantilla aspirant a l'anell.

Anar al contingut