ESPANYOL

RDT, sobre Moreno: "Mai no havia tingut una relació tan bona amb un entrenador"

Esport3 estrena "No surrender", segon capítol de la sèrie sobre el retorn blanc-i-blau a Primera

Redacció E3Actualitzat

Ja està disponible el nou episodi d'"RCDE Inside: L'Espanyol, la nostra vida", la sèrie dedicada a l'ascens a Primera dels periquitos. Aquest segon capítol es titula "No surrender" i descriu l'esperit de revolta que ha presidit el club i el vestidor durant el curs. Queda clar en l'escena que obre l'episodi, una conversa entre Diego López i Sergi Darder tot just després d'assolir l'ascens a la Romareda:

Després de Miranda semblava que fóssim un equip de Tercera Divisió... I ara ni nosaltres mateixos ho valorarem prou, haver pujat a falta de quatre jornades per al final!

 

El golejador Raúl de Tomás ha estat un dels líders de la revolta per tornar a l'elit al més aviat possible, amb golassos com el que va fer a l'Almeria des del mig del camp. El davanter madrileny ha revelat la seva relació especial amb Vicente Moreno:

De vegades hem pogut xocar, però jo no havia tingut mai una relació tan bona amb un entrenador. Estic molt agraït de com m'ha cuidat, perquè jo necessitava suport, aquest any. Es va posar a la meva pell. Encara que sigui el meu tècnic, reconec que tenim una molt bona amistat.

La lluita persistent també ha presidit l'ànim de Wu Lei, que no s'ha cansat de treballar per mirar de recuperar un lloc a l'onze. Tot i que no ha estat la seva temporada, el seu futur a l'Espanyol sembla clar, com explica el conseller delegat, Josep Maria Duran:

És un jugador dels que considerem valuosos. I no ho és només pel que ens aporta comercialment. De fet, el veiem més com un jugador de Primera que no pas de Segona.

En el capítol s'aborden victòries clau com l'assolida al camp del Mallorca en plena mala ratxa de resultats o el descens recent de l'Espanyol femení, que ara haurà de recórrer el camí de redempció de l'equip masculí. També hi tenen protagonisme Raúl Tamudo, un expert en lluitar fins al final, i els soferts seguidors periquitos, que se les han empescat per poder donar suport a l'equip, tot i no poder accedir a l'RCDE Stadium.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut