Raúl Navas va fer aquesta duríssima entrada a Dembéle (Reuters)
Futbol

Raúl Navas es disculpa per la seva dura entrada a Dembélé i li desitja que es recuperi aviat

El central de la Reial Societat ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram on explica que en cap moment va voler fer mal al jugador francès del FC Barcelona

Actualitzat

El defensa central de la Reial Societat Raúl Navas s'ha disculpat per l'"entrada molt lletja" que va fer ahir el davanter del FC Barcelona Ousmane Dembélé, a qui "en cap moment" va voler "fer mal" i al qual ha desitjat "que es recuperi aviat". Navas va trepitjar violentament amb la planxa al turmell dret de Dembélé en una duríssima entrada durant el primer temps que ha causat un esquinç al jugador francès, que va continuar al camp però va acabar demanant el canvi en la segona part.
   
El central sevillà de la Reial Societat ha publicat un missatge al seu compte d'Instagram en què explica que "va ser una jugada ràpida" en què va entrar "amb força a per la pilota" però "lamentablement" va fer caure a l'atacant barcelonista.

"Va resultar ser una entrada molt lletja, impròpia de mi. En cap moment vaig voler fer mal i em vaig disculpar fins a dues vegades en el mateix terreny de joc", afegeix Navas, qui expressa el seu desig que Dembélé es recuperi aviat i pugui jugar el Mundial. "Vull enviar una forta abraçada a Dembélé, tant de bo es recuperi aviat, espero veure'l al Mundial com un avió amb el seu país", finalitza Navas.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut