Olimpisme

Ramzi, or als 1.500, i Rebellin, plata en ciclisme, controlats positiu als Jocs de Pequín

S'han confirmat els noms dels 6 esportistes que han donat positiu en els controls que el COI ha fet en les últimes setmanes sobre mostres guardades dels Jocs Olímpics de Pequín. El campió olímpic dels 1.500 metres, el corredor de Bahrain Rashid Ramzi, és un dels positius per CERA, l'EPO de tercera generació. La seva desqualificació permetrà que Juan Carlos Higuero pugi fins a la quarta posició. També s'han confirmat els positius dels ciclistes Davide Rebellin, que va ser segon en la prova de ruta darrere de Samuel Sánchez, i Stephan Schumacher, un corredor que ja va ser esquitxat pel dòping en el Tour de França.

La marxadora grega Athanasia Tsoumeleka i l'atleta croata Vanja Perisic, que va prendre part a la prova dels 800 metres a Pequín, són els altres noms implicats que han sortit a la llum. La sisena implicada és l'aixecadora dominicana Yudelquis Contreras, cinquena a Pequín en la prova d'halterofilia en la categoria de menys de 53 quilos.