Nadal, decebut per la seva derrota (EFE)
Nadal, decebut per la seva derrota (EFE)
Tenis

Rafael Nadal cau en els quarts de final del torneig de París contra Wawrinka

El matx ha estat molt igualat. Nadal ha tingut les seves opcions de guanyar, però no ha pogut connectar els cops que li haurien donat el triomf

Actualitzat

Rafael Nadal ha quedat eliminat en els quarts de final del Masters 1000 de París amb el suís Stanislas Wawrinka en dos disputats sets (7-6, 7-6), en un matx que ha acabat de matinada després de 2 hores i 20 minuts d'intercanvi de cops.

El tenista de Manacor ha tingut fins a tres pilotes de set en la primera de les dues mànegues, en què ha anat al davant a l'electrònic des del començament gràcies a trencar el servei del seu rival en el joc inicial. Després de dues errades no forçades de Nadal, Wawrinka ha guanyat aquest primer set en el desempat.

El segon set ha estat igualat fins al setè joc. Després d'una doble falta de Nadal, ara ha estat el suís qui ha aconseguit un trencament de servei. L'antic número 1, però, ha equilibrat el set tres joc més tard, quan el suís servia per apuntar-se el matx. En el segon desempat, Nadal ha disposat de tres pilotes per allargar el duel fins al tercer set, però no ha encertat i Wawrinka ha acabat passant a les semifinals per enfrontar-se al número 1 del món, Novak Djokovic.

L'altra semifinal la jugaran David Ferrer i Andy Murray.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut