Tenis

Rafa Nadal guanya Carles Moyà en la primera jornada del Masters Series de Roma

Rafa Nadal continua imparable sobre terra batuda. El de Manacor ha sumat la seva victòria 48 consecutiva en la primera jornada del Masters Series de Roma. Nadal ha guanyat el seu compatriota Carles Moyà en tres sets, 6-1, 2-6 i 6-2, i s'ha classificat per a la segona ronda. Però la sorpresa de la jornada l'ha donat l'alacantí Rubén Ramírez Hidalgo, procedent de la fase de classificació, que ha eliminat en la primera ronda l'argentí Guillermo Coria per 6-3 i 6-2. Menys sort ha tingut Feliciano López, que ha perdut contra Radek Stepanek per un doble 6-4.

Actualitzat

Continuen les sorpreses en la segona jornada del Masters Series de Roma. L'alacantí Rubén Ramírez Hidalgo, procedent de la fase de classificació, ha eliminat en la primera ronda l'argentí Guillermo Coria per 6-3 i 6-2. Aquesta temporada Hidalgo ja havia guanyat l'argentí, que va ser finalista el 2005 a Roma, als setzens de final del Torneig de Buenos Aires.

Un altre dels que s'ha quedat a la primera ronda és Juan Carlos Ferrero, guanyador l'any 2001 i finalista el 2003, que ha perdut contra el francès Paul-Henri Mathieu per 6-1 i 6-3. Aquest era el primer partit que enfrontava els dos tenistes.

En categoria femenina Anabel Medina s'ha classificat per a la segona ronda del Torneig de Berlín després de superar la russa Tatiana Panova per un contundent 6-1 i 6-2. Ara Medina s'enfrontarà amb la també russa Anna Chakvetadze.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut