Espanyol

Quique Sánchez Flores: "En temps de tempesta, cal que ens mantinguem ferms"

El tècnic perico està una mica molest, ja que "un dels problemes" que té l'entitat blanc-i-blava és que "ningú del club explica en quin punt està el projecte" i ho ha d'assumir ell, de manera que "així semblo conformista i poc ambiciós"

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol ha comparegut en la roda de premsa prèvia al viatge que l'Espanyol fa aquest cap de setmana a les Canàries per enfrontar-se al Las Palmas. El tècnic de l'Espanyol és conscient de la mala època per la qual està passant l'equip, però sap com han d'actuar: "En temps de tempesta, cal que ens mantinguem ferms. Hem de transmetre una moral alta i fer que els jugadors no sentin feblesa. Assumim la dificultat del moment", ha explicat.

Sobre si el mercat d'hivern pot arreglar la situació del conjunt de Cornellà-el Prat, Sánchez Flores és clar: "La realitat del club fa que sigui improbable incorporar jugadors al mercat d'hivern. No tenim marge de maniobra. En marxaran, però difícilment n'arribaran". I és que el tècnic està una mica molest, ja que "un dels problemes" que té l'entitat blanc-i-blava és que "ningú del club explica en quin punt està el projecte" i ho ha d'assumir ell, de manera que "així semblo conformista i poc ambiciós".

"Ja he viscut situacions complicades en altres equips, estic bé d'ànims... Cal estar al marge de resultats en determinats moments per treballar bé. I m'estimo més que la pressió recaigui sobre mi i no sobre els meus jugadors", ha explicat. "Ells estan forts", ha afegit, i "el més important és que els jugadors estiguin sans i frescos mentalment".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut