Mauricio Pochettino, contrariat amb els seus jugadors (Reuters)
Futbol

Pochettino, contrariat pel ridícul dels seus jugadors: "Això no es pot acceptar"

El tècnic del Chelsea lamenta la imatge oferta pels seus jugadors, barallant-se per tirar un penal en el triomf sobre l'Everton (6-0)

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada que està fent el Chelsea és més aviat per oblidar, tot i la important inversió feta en els últims mesos. L'equip londinenc és actualment novè, molt lluny de les places que donen dret a jugar a Europa la temporada que ve, i lluita per acabar la temporada de la manera més digna possible, sense opció de competir per al·licients. I per una vegada que l'equip obté una plàcida golejada (6-0), el que acaba sent notícia és la picabaralla dels seus jugadors per tirar un penal amb 3-0 en el marcador.     

Mauricio Pochettino es va mostrar contundent a la sala de premsa després del partit, quan va voler començar la seva intervenció abordant el tema:

"Vull deixar clar que els jugadors, l'staff i el club saben que l'encarregat de llançar els penals és Cole Palmer. Tot el que passa després és una vergonya. Estic molt decebut per aquesta situació i ho hem parlat al vestidor (...) Vull demanar disculpes als aficionats del futbol i als nostres seguidors, perquè és inacceptable. La disciplina és el primer en un esport col·lectiu. (...) No tornarem a acceptar un altre cop aquesta mena de comportament."

Però la insistència dels periodistes sobre aquest fet, fins i tot més interessats en la picabaralla que no pas en el partit, va afartar el tècnic argentí, que va donar la roda de premsa per acabada abans d'hora davant les protestes dels seguidors: 

 

Anar al contingut