Barça

Piqué no deixa de sorprendre per la seva excel·lent progressió tant al Barça com a la selecció espanyola

L'arribada de Txigrinski al Barça per reforçar l'eix de la defensa obre el debat de quins seran els centrals en què confiarà habitualment Pep Guardiola. El que té la plaça pràcticament assegurada és Gerard Piqué, que tot i haver convençut fa temps Guardiola, segueix en progressió contínua. Al Barça i també a la selecció espanyola, on també s'ha convertit en un fix de Vicente del Bosque.

Actualitzat
S'ha convertit en un dels ídols del Camp Nou. Va arribar la temporada passada com un fitxatge secundari i el seu gran rendiment l'ha portat a ser un element fix com a central en els esquemes de Pep Guardiola. Ara mateix ell i Puyol són la parella titular. Per això Piqué, que manté una gran relació amb el capità blaugrana, no creu que el de la Pobla estigui preocupat pel seu futur.

Malgrat estar concentrat amb la selecció espanyola, no perd de vista el paper dels seus companys. Li sap greu que Messi, amb qui va créixer a les categories inferiors, no sigui feliç amb l'Argentina i en perilli la participació en el mundial.

Ell sí que té plaça assegurada per a Sud-àfrica. Titular amb Del Bosque, reivindica la seva qualitat ara que també ha arribat Txigrinski i ho fa demostrant que ell també té bona sortida de pilota i que, fins i tot, ajuda l'equip amb gols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut