Petteri Koponen en la seva presentació com a nou jugador blaugrana (EFE)
Bàsquet

Petteri Koponen, nou fitxatge del Barça de bàsquet, ingressat amb un traumatisme cranioencefàlic

El taxi en què anava el jugador finlandès ha estat envestit i el jugador ha estat ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona

Actualitzat

Petteri Koponen, un dels nous fitxatges del Barça Lassa, està ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona després d'haver tingut un accident de trànsit. D'acord amb les primeres informacions facilitades pel club, el base-escorta finlandès té un traumatisme cranioencefàlic.

Koponen va tenir l'accident quan anava com a passatger en un taxi. Un cotxe que s'ha saltat un control policial ha envestit el taxi en què anava el basquetbolista.  

No es temen mals majors, però Koponen està en observació i es quedarà vint-i-quatre hores més a l'Hospìtal Clínic per descartar seqüeles del cop.  Això fa que, a hores d'ara, el jugador escandinau sigui dubte per a la primera competició oficial del Barça de bàsquet, la Supercopa ACB, que es jugarà els pròxims dies 23 i 24 de setembre. 

L'accident, segons ha reportat l'agència EFE, ha passat aquest matí cap a les 6.30 a l'Avinguda Icària de Barcelona quan un cotxe s'ha saltat un control policial i ha envestit dos altres cotxes, entre ells el taxi que transportava Koponen. Com a conseqüència de l'accident hi ha dos ferits més, un d'ells en estat greu.

El conductor que ha provocat l'accident ha estat detingut pels Mossos i ha donat positiu en el control d'alcoholèmia que se li ha efectuat posteriorment. Està actualment detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i per desobediència a l'autoritat.  

Anar al contingut