Novak i Srdjan, pare i fill, en una de les fotografies de l'Open d'Austràlia (Twitter)
Tenis

Per què el pare de Djokovic no ha assistit a la semifinal del seu fill a Austràlia?

Srdjan Djokovic, protagonista d'una de les polèmiques de l'Open d'Austràlia després d'aparèixer en unes imatges juntament amb simpatitzants de Putin

Redacció Esport3Actualitzat

Els pares de Novak Djokovic han tornat a acompanyar el seu fill a l'Open d'Austràlia per primera vegada des que van fer-ho el 2007. El que no podien pensar és que, més enllà d'acompanyar el seu fill, acabarien protagonitzant una de les polèmiques del torneig.

Srdjan Djokovic, pare del nou vegades guanyador del Grand Slam australià, va aparèixer en unes imatges juntament amb simpatitzants de Vladímir Putin, que lluïen una bandera amb la fotografia de la cara del president rus.

 

 

És per això que, després de la polèmica generada, el pare de Djokovic ha sortit al pas de les crítiques per donar explicacions, dient que estava amb seguidors del seu fill i que "no tenia cap intenció de protagonitzar aquesta polèmica".

"Soc aquí només per donar suport al meu fill. Era a fora, amb els seguidors del Novak, com he fet sempre després dels partits del meu fill, per celebrar les seves victòries i fer-me fotos amb ells. No tenia intenció de veure'm en tot això. La meva família va viure l'horror de la guerra i només desitgem la pau."

Tot i això, Srdjan Djokovic ha decidit veure la semifinal entre el seu fill i Tommy Paul, a qui el número 5 del món ha superat amb facilitat, des de casa.

Els aficionats serbis, expulsats del torneig

Després de la polèmica, l'organització ha decidit expulsar els aficionats que van assistir al partit entre Rublev i Djokovic corresponent als quarts de final del torneig i que, posteriorment, van fer-se la foto amb el pare del serbi.

"Un petit grup de persones ha estat expulsat per mostrar banderes i símbols inapropiats i amenaçar els guardes de seguretat després d'un partit."

En l'edició d'aquest any, l'organització ja va prohibir que es portessin banderes de Rússia o Bielorússia a Melbourne Park després que diversos aficionats protagonitzessin incidents en el partit de primera ronda entre la russa Kamilla Rakhimova i la ucraïnesa Kateryna Baindl.

Anar al contingut