Djokovic, després de guanyar a semifinals
Djokovic, després de guanyar a semifinals
Tenis

Djokovic buscarà la desena corona a Austràlia contra Tsitsipas

El grec jugarà la segona final d'un Grand Slam, després de la de Roland Garros el 2021

Redacció Esport3Actualitzat

El serbi Novak Djokovic i el grec Stefanos Tsitsipas disputaran la final de l'Open d'Austràlia. Nole ha obtingut el seu bitllet superant el nord-americà Tommy Paul per un clar 7-5, 6-1 i 6-2, en dues hores i 20 minuts, i jugarà per desena vegada a la seva carrera la final de l'Open d'Austràlia, torneig que ha guanyat en nou ocasions.

Per la seva banda, el grec ha complert davant el rus Karen Khachanov, a qui s'ha imposat per 7-6(2), 6-4, 6-7(6) i 6-3 per classificar-se per a una final de l'Open d'Austràlia, en què esperarà el guanyador del duel que enfronta el serbi Novak Djokovic amb el nord-americà Tommy Paul.

Serà la segona final d'un Grand Slam entre tots dos jugadors, després de la jugada a Roland Garros el 2021.

Carlos Alcaraz es queda sense el número 1

La classificació de Tsitsipas i Djokovic per a la final de l'Open d'Austràlia ha deixat a Carlos Alcaraz sense número 1. El murcià, que s'ha perdut el primer Grand Slam de la temporada per lesió, ha estat 20 setmanes al capdavant de la classificació de l'ATP.

Si Djokovic guanya el títol a Melbourne, continuarà allargant el rècord de setmanes com a número 1 del món, que ostenta amb 373. Si el que guanya és Tsitsipas, s'estrenaria al cim de l'ATP. Casper Ruud també optava al número 1 a l'inici del torneig, però va quedar-se sense opcions al va caure a la segona ronda.

Anar al contingut