L'equip celebra entre confetti la Champions
El City ha celebrat la seva primera Champions (Reuters)

El Manchester City de Guardiola guanya la Champions davant l'Inter (1-0)

Els de Pep Guardiola han guanyat la primera Champions de la història del club i la tercera per al de Santpedor com a entrenador, després d'alçar-ne dues amb el Barça

Laura BruguésActualitzat
  • El bon plantejament inicial de l'Inter ha desactivat el joc ofensiu del City, tot i tenir la possessió.
  • Haaland ha tingut la millor ocasió del partit a la primera part, però el seu xut l'ha aturat Onana.
  • De Bruyne s'ha lesionat a la cama dreta i no ha pogut continuar. Al minut 35 ha estat substituït per Phil Foden.
  • A la segona part, Lautaro ha pecat d'individualista. Després de robar la pilota al City, l'argentí ha xutat al cos del porter Ederson, per desesperació de Lukaku que arribava tot sol dins l'àrea.
  • Rodrigo ha transformat l'1-0 al minut 68 en una bona jugada ofensiva del City.
  • Poc després Dimarco ha enviat una pilota al travesser en una doble ocasió del jugador de l'Inter.
  • Foden ha buscat el segon del City en una jugada personal, on se n'ha anat de la defensa però el seu xut l'ha aturat Onana.
  • En els minuts finals Lukaku ha tingut l'empat a les seves botes, però el porter Ederson ha tret la pilota de sota pals.
  • Ja en els últims segons del temps afegit, Ederson ha evitat el gol de córner de l'Inter i el City s'ha proclamat campió de la Champions per primer cop en la segona final que ha disputat.
  • És la tercera Champions de Guardiola com a entrenador, ja que les altres dues les havia guanyat amb el Barça.