Espanyol

Osvaldo tampoc es presenta a l'entrenament, tot i que se l'esperava perquè s'acomiadés

Dani Osvaldo tampoc s'ha presentat aquest dimarts a l'entrenament de l'Espanyol, tot i que se l'esperava. Osvaldo havia d'anar a acomiadar-se dels companys abans de marxar a la Roma. El traspàs, però, encara no és oficial. El club, això sí, ha anunciat la renovació de Javi López fins al 2015, en què l'entitat ha valorat la seva polivalència, tant en defensa com al mig camp. El jugador andalús va jugar 25 partits de Lliga i 3 de Copa la temporada passada.

Actualitzat
L'entorn d'Osvaldo va deixar caure dilluns que el jugador seria present, aquest dimarts, al primer entrenament de la setmana. Doncs res de res. L'italoargentí no ha posat els peus a la Ciutat Esportiva. L'absència no ha sorprès ningú, i ara al club només esperen validar els avals que els presenti el Roma i signar el traspàs del jugador a l'equip italià. I com és habitual en aquests casos, la llista de futuribles és cada dia més llarga. Mentre el club pren una decisió, a Sant Adrià dos golejadors de la casa es preparen per al que pugui passar. Álvaro Vázquez i Tievy, malgrat la seva joventut, ja saben què és marcar en el primer equip. Per Sergio García, sense Osvaldo l'Espanyol tindrà gol igualment i s'ha mostrat "encantat" si arriben reforços per a l'atac blanc-i-blau.

D'altra banda, tampoc està gaire definit el futur de Carlos Kameni. L'Espanyol acceptaria un traspàs del camerunès, però de moment no hi ha ofertes en ferm.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut