Ona Carbonell ha fet bronze en la categoria de solo lliure de natació sincronitzada (EFE)
Natació sincronitzada

Ona Carbonell es penja el bronze en la final de solo lliure al Mundial de Kazan

Malgrat la gran actuació, la nedadora barcelonina s'ha hagut de conformar amb la tercera millor puntuació, darrere la Xina i Rússia, que s'ha emportat l'or

Oriol LlachActualitzat

Després de quedar tercera en la preliminar en la categoria de solo lliure, Ona Carbonell ha saltat a la piscina amb un objectiu molt clar: trencar els pronòstics, prendre la medalla de plata a la Xina i pujar al segon lloc del podi per segona vegada després d'haver-ho aconseguit en el solo tècnic.

Ona Carbonell ha estat l'última nedadora a saltar a la piscina, i això ha suposat una dosi extra de nervis a l'hora de saber les puntuacions de les rivals. Gemma Mengual intentava tranquil·litzar-la. Al final, meritòria actuació, plena de moviments complexos, perfectament compassats amb la música i sense aixecar gaire l'aigua, indicatiu del grau de precisió dels seus moviments dins i fora de l'aigua. Finalment, però, s'ha hagut de conformar amb el bronze (94,900).

L'experiència de la xinesa Xuechen Huang (95,700), amb un gran control de les diagonals i els angles impossibles amb les cames, ha fet que amb la seva actuació hagi guanyat la plata.

Com era de preveure, exhibició de la russa Natalia Istxenko, que s'ha penjat la medalla d'or. La nedadora, que tornava a la competició després d'estar dos anys allunyada de la piscina, ha fet una actuació on ha combinat la tècnica i el sentiment ratllant la perfecció (97,233) i ha fet les delícies del públic local, que no ha parat d'aclamar-la.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut