Barça

Neymar i Rafinha no entren a la convocatòria pel partit contra el Deportivo amb problemes físics

Neymar, amb molèsties musculars, i Rafinha, amb gastroenteritis, no s'han entrenat amb el grup ni tampoc viatjaran a la Corunya

Actualitzat

Aquest dissabte a la tarda, a l'últim entrenament abans del partit de Lliga de diumenge contra el Deportivo, s'ha registrat l'absència de Neymar. El davanter brasiler ha descansat per unes molèsties a l'adductor esquerre. No ha estat l'única baixa de la sessió. Rafinha, afectat per una gastroenteritis, tampoc ha treballat amb els companys.Tres jugadors del filial, Carles Aleñá, Marc Cardona i Marlon Santos, han treballat amb el primer equip davant de les absències de Neymar, Rafinha, i els lesionats Aleix Vidal i Jéremy Mathieu.

Neymar i Rafinha no han entrat a la convocatòria de Luis Enrique, com tampoc ho ha fet el porter Masip, per decisió tècnica. L'expedició estarà integrada per Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Arda Turan, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Javier Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i el jove del filial Carles Aleñá que ha completat la llista. Els convocats s'han desplaçat tot seguit cap a la Corunya, on tenen previst arribar al voltant de les vuit del vespre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut