Barça

Luis Enrique, convençut que el Barça farà el canvi de xip per la Lliga després de l'eufòria de la Champions

L'entrenador del FC Barcelona s'ha mostrat segur que el seus homes sabran deixar enrere l'èpica de la victòria a la Lliga de Campions davant del PSG per encarar el partit de Lliga contra el Deportivo

Actualitzat

Aquest diumenge (16:15), el FC Barcelona jugarà el seu partit de la jornada 27 de Lliga, al camp del Deportivo, el primer compromís després de la gran remuntada a la Lliga de Campions davant del PSG. Els jugadors blaugrana hauran d'aparcar l'èpica per tornar a la competició domèstica. El seu entrenador, Luis Enrique Martínez, se'n refia, "del seny i la saviesa dels seus homes, i la seva experiència, per saber que som en el tram final de la temporada amb tot per disputar".

Luis Enrique ha reconegut que "és un partit especial per tot el que hem viscut aquesta setmana, però ens hi juguem tres punts". El tècnic ha recordat que "queda tot per decidir. Estem 8 equips a la Champions, estem lluitant per la Lliga amb dos rivals més, i som a la final de Copa. Això pot significar tant 0 títols com 3, i no ho podem controlar".

L'entrenador del Barça creu que la remuntada, personalment, "no li ha canviat res. Seria de bojos que alguna cosa canviés pel que ha passat en 90 minuts". Tot i això, sí que pensa que el triomf davant del PSG "és un estímul per a tots". Luis Enrique no pensa que aquesta victòria uneixi a la plantilla, ja que "d'unió màxima entre els jugadors, n'he vist sempre. I això és un equip. No només quan tot va bé, sinó també quan van malament. És bonic aplegar-se per reunir títols, però, quan toca superar derrotes, és important també tenir aquesta mentalitat".

El tècnic blaugrana ha alertat del difícil tram final de temporada que espera a l'equip, ja que, "tot i que haurà en breu una aturada per seleccions, els nostres estaran gairebé tots convocats. Després vindrà un mes d'abril bestial amb 9 partits i tot per decidir". En aquest sentit, sobre la possibilitat de reforçar l'equip amb un lateral per cobrir la baixa d'Aleix Vidal, ha tornat a expressar que "sempre estem oberts a la possibilitat de millorar la plantilla".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut