Neymar, en una acció del partit contra el Madrid en l'últim clàssic (Reuters)
Neymar, en una acció del partit contra el Madrid en l'últim clàssic (Reuters)
Barça

Neymar, amb molèsties, es perdrà els dos pròxims partits del Barça per acumulació de targetes

El brasiler va ser substituït a les acaballes del clàssic per molèsties a l'adductor de la cama dreta i aprofitarà les sancions a la Champions i a la Lliga per fer net

Marc BéjarActualitzat

El Barça perd Neymar per als dos pròxims compromisos oficials. El futbolista va veure la cinquena targeta groga a la lliga durant el partit contra el Madrid al Camp Nou i es perdrà l'enfrontament contra l'Osasuna dissabte que ve al Sadar. A més, en Champions, també haurà de complir cicle de sanció a la màxima competició europea després de forçar-la contra el Celtic de Glasgow i es perdrà el duel d'aquest dimarts contra el Borussia Mönchengladbach (20.45, TV3).

D'aquesta manera, Neymar podrà descansar fins a la visita de l'Espanyol al Camp Nou en el derbi del pròxim 18 de desmbre i recuperar-se així dels problemes físics que arrossega. El brasiler, que va ser substituït en el minut 87, no va poder acabar el partit contra el Reial Madrid sobre el terreny de joc per unes molèsties al seu adductor dret, segons han confirmat els serveis mèdics del club aquest dilluns. D'aquesta manera es descarta que el brasiler tingui una lesió. 

El desgast físic de Neymar és notable. L'extrem és el segon futbolista de la plantilla que acumula més minuts aquesta temporada, amb 1.515, només superat per Marc-André ter Stegen. El barcelonista vol fer net de la seva lleu dolència i aquest diumenge va realitzar una suau sessió de recuperació al gimnàs i ja no va trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva.

Anar al contingut