Tenis

Nadal va haver d'usar una talla més de samarreta per evitar els problemes de sudoració excessiva

Tot i que anava passant rondes, les primeres actuacions de Rafa Nadal a l'Open d'Austràlia van despertar certa preocupació en el tenista i el seu grup de treball. El número 1 mundial acabava molt cansat, no només en els partits, també en els entrenaments. Una sudoració desproporcionada i la conseqüent pèrdua de pes van fer pensar en un virus. Però no, el problema era molt més simple. El tenista va posar remei a l'excés de suor vestint una talla més de samarreta, així de fàcil.

Actualitzat
Nadal sempre sua la samarreta com el que més. Però a Melbourne més que suar, semblava que hagués sortit de la dutxa. Cada dos per tres havia de canviar de samarreta, ja que quedava completament xopa en pocs minuts. No era normal. De fet, el manacorí sortia d'un procés febril que no hi ajudava gens ni mica. La solució va ser molt senzilla: una talla més.

"El primer gran canvi és que no he suat ni la meitat. Suposo que l'evolució del cos millora dia a dia. Ja a l'entrenament he estat millor, he suat menys. I en el partit he suat molt poc en relació a com ho feia", va explicar després del darrer partit. "Amb la samarreta tinc diverses opcions i en aquesta ocasió he agafat una que és una talla més, un poc més gran perquè corregués un poc més l'aire. Potser no em queda tan bé o igual de bé que l'altra, però he vingut aquí a fer un bon torneig i no a lluir samarreta", explicava.

Dit i fet. Ahir Nadal va fer servir una talla més gran per jugar contra el croat Cilic, i es van acabar els problemes de sudoració. El pròxim rival del número 1 mundial, l'alacantí David Ferrer, també va tenir un problema amb la samarreta: l'hi van demanar per comprovar si el logotip que llueix a la màniga feia les mides reglamentàries. Ferrer va dir que fa 6 anys que la porta sense que mai hi hagi hagut cap problema.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut