Reial Madrid

Mourinho, referint-se a Cruyff: "Va guanyar una Champions amb quatre jugadors del planter: Romario, Laudrup, Stoichkov i Koeman"

Mourinho ha tornar a disparar en direcció al Barça. A la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe, li han preguntat pel planter blanc i ha aprofitat per respondre a Cruyff, que aquesta setmana ha acusat el portuguès de comprar jugadors abans que formar-los: "Com més jugadors 'made in Real Madrid', millor. L'altre dia, un senyor ha dit que li agradava molt la formació i no la compra de jugadors. Aquest senyor ha estat campió un cop i tenia quatre homes de la casa molt bons: Romário, Laudrup, Stòitxkov i Koeman."

Actualitzat
Mourinho ha tornar a disparar en direcció al Barça. A la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe, li han preguntat pel planter blanc i ha aprofitat per respondre a Cruyff, que aquesta setmana ha acusat el portuguès de comprar jugadors abans que formar-los: "Com més jugadors 'made in Real Madrid', millor. L'altre dia, un senyor ha dit que li agradava molt la formació i no la compra de jugadors. Aquest senyor ha estat campió un cop i tenia quatre homes de la casa molt bons: Romário, Laudrup, Stòitxkov i Koeman. Quatre jugadors del planter molt bons".

Mourinho s'ha equivocat en incloure Romário en la formació que va aixecar la Champions del 1992 a Wembley. El brasiler no va arribar al Barça fins al 1993. El quart estranger de la temporada 91-92 era l'holandès Richard Wistchge.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut