Alejandro Sabella va portar l'Argentina a la final del Mundial del Brasil
FUTBOL

Mor Alejandro Sabella

Feia dues setmanes que estava ingressat per una afecció cardíaca. Va dirigir la selecció argentina subcampiona del Mundial del Brasil del 2014 i va guanyar la Copa Libertadores com a entrenador d'Estudiantes. Com a jugador va brillar a River, Estudiantes i va ser pioner del futbol argentí a Anglaterra

Pocs dies després de la mort de Maradona, el futbol argentí ha perdut aquest vespre Alejandro Sabella, als 66 anys. Feia dues setmanes que estava ingressat a l'Institut Cardiovascular de Buenos Aires per una afecció cardíaca, que ha derivat en les últimes hores en una complicació respiratòria aguda per un virus intrahospitalari.

Sabella va dirigir la selecció argentina al Mundial del Brasil del 2014. Va arribar a la final, en què va perdre amb Alemanya a Maracaná (1-0). No va tornar a entrenar després d'aquell partit. També era considerat una icona per als aficionats d'Estudiantes de La Plata, amb qui va guanyar la Copa Libertadores i el Torneig Apertura del 2010. En la seva trajectòria a les banquetes, també va dirigir la selecció de l'Uruguai, el Parma, el Monterrey mexicà, el Corinthians brasiler i el River Plate del seu país natal.

Com a jugador va brillar amb Estudiantes i River Plate. I va ser pioner al convertir-se en el primer argentí que va jugar a Anglaterra: al Sheffield United (1978-80) i també al Leeds United (1980-81).

 

 

Anar al contingut