Futbol internacional

Michael Owen es perdrà el que queda de temporada per una lesió a la sofraja d'una cama

La lesió que Michael Owen es va fer dissabte en la final de la Carling Cup davant l'Aston Villa ha resultat ser més greu del que es va pensar en un primer moment. El jugador anglès té una lesió a la sofraja d'una cama que li impedirà acabar sobre el camp la seva primera temporada amb el Manchester United i que, a més, dinamita totes les seves possibilitats de jugar el Mundial. Owen, de 30 anys, es va retirar del camp dissabte al minut 42 després d'haver marcat el primer gol dels diables vermells en la victòria per 2 a 1 que els va donar el títol de la Copa de la Lliga.

Actualitzat
Tot i ser un jugador veterà i haver perdut l'oportunitat de jugar el seu últim Mundial, l'ex del Liverpool i el Reial Madrid, entre d'altres equips, es mostra amb ànims de cara al futur. "Estic decidit a tornar i arribar a l'inici de la propera temporada al màxim de les meves condicions físiques", ha dit immediatament després que se sabés la gravetat de la lesió.
El tècnic del United, Alex Ferguson, per la seva banda, ha declarat que "la situació és més greu del que tothom es va pensar en un primer moment". Ferguson ha apuntat a la duresa del terreny de joc de Wembley com factor clau en la lesió.
Owen ha estat un habitual de les infermeries en les últimes temporades. En fa tres, quan era jugador del Newcastle, va estar deu mesos sense poder jugar per culpa d'un greu trencament al genoll. Arran d'aquesta circumstància les seves aparicions han estat intermitents i no ha estat capaç de recuperar la forma que va mostrar en els seus millors anys al Liverpool.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut