Messi porta l'Argentina a la victòria contra l'Uruguai el dia del retorn a la selecció (1-0)

El blaugrana va jugar tot el partit amb molèsties en un abductor, de les quals es va queixar en haver acabat; serà dubte de cara al segon partit, el dia 6 a Veneçuela

Lionel Messi va ser el gran protagonista en la victòria de l'Argentina contra l'Uruguai (1-0) que deixa l'"albiceleste" com a líder de les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de Rússia 2018. El blaugrana va marcar l'únic gol del partit en el minut 42 en rebre una passada de Javier Mascherano, després de la qual va encarar i va desfer-se de dos oponenents per batre Fernando Muslera.

El '10' argentí retornava així a la selecció sense haver-se perdut cap partit oficial des que va fer l'anunci que se'n retirava al final de la Copa Amèrica dels EUA. A més, va jugar els 90 minuts, tot i la recomanació d'un informe mèdic del FC Barcelona per tal que no arrisqués. Messi havia viatjat amb molèsties a l'abductor esquerre, que va notar després dels segon partit de Lliga, contra l'Athletic Club.

Aquest mateix divendres, en acabar el primer compromís de seleccions, el jugador ha declarat que continua notant algun problema al pubis, però ha descartat que sigui greu. Ara per ara, és dubte per al segon partit d'aquesta aturada de seleccions, el dia 6 a Veneçuela.

En aquest Argentina-Uruguai també hi van participar dos blaugranes més. L'esmentat Mascherano va jugar tot el partit, i ho va fer com a mig centre. Al cantó visitant, Luis Suárez tampoc es va estalviar cap minut, però no va tenir sort de cara a porta. El domini argentí al llarg del partit va deixar els davanters uruguaians amb poques oportunitats.